torsdag, februar 14, 2008

Det var ikke den store kommunikation, der kom fra scenen i aften, men Killing An Arab blev som aftenens sidste nummer introduceret med ordene "this one is for Denmark" og jeg har siden jeg forlod Frederiksberg spurgt mig selv om det var en slet skjult hilsen til tingenes tilstand her til lands.

4 kommentarer:

Mikkel sagde ...

fantastisk ..... lang kø til de skide øl, hva'? Surt at stå der mens 3 fede Disintegration-numre fortabtes i Forums buldrende bagende. Heldigvis blev jeg rigeligt belønnet for at bringe 6 stk. kolde fad med tilbage til midten af salen hvorfra jeg nød resten af koncerten og kun havde min indsnævrede festblære at slås med.
Vi må gøre noget mere aktivt for at få trykket på næven næste gang, der er god musik i Hovedstaden, som du også kundgjorde i din sms.
HEP!

Anonym sagde ...

Jeg håber, at du nød koncerten. Den var alle dagens roser værd. Udover de mere indlysende højdepunkter, lyste også To wish impossible things, Prayers for Rain og M op. Tre stive timer, der bare fløj af sted. Og Søren Tonedøv her syntes også, at lyden i Forum var bedre end længe hørt.

Næste flueben sættes ved Mr. Young - men i morgen købes der billet til Tindersticks

Mikkel sagde ...

2 stjerner i 24 timer KBH i dag. Hvad fanden!?

Martin Petersen sagde ...

2 stjerner er i underkanten, jeg hopper og danser mellem 3 og 4, det var fedt endelig at se Cure, men for meget fyld og for mange røvballerockende udgaver ødelagde lidt glæden ved det.