tirsdag, juli 21, 2009

Der har været kollektiv stemning blandt folk og fæ, der har plader, der skal udsendes i september, om at i dag var dagen var dagen, hvor man lagde nyt ud.

Willard Grant Conspiracy har lagt tre numre fra Paper Covers Stone ud. Paper Covers Stone består af en række genindspilninger af gamle Willard Grant Conspiracy numre, hvor lineuppet på indspilningerne nu er reduceret til solo, duo eller trio. Er man til Willard Grant Conspiracy, så er disse to optagelser af henholdsvis Drunkard's Prayer og The Ghost Of The Girl In The Well et godt supplement.

Baby Woodrose har smidt en enkelt smagsprøve op fra den selvbetitlede plade, der bliver lukket ud den 14. september. Countdown To Breakdown er en smooth sag, der ikke viger langt fra mit billede af Baby Woodrose i dag. Hvis Countdown To Breakdown er kendetegnende for den kommende plade, så forsætter Baby Woodrose deres færd mod et mere flydende og psykedelisk udtryk, mens de så småt tager yderligere afstand til 1-2-3 rock n' rollen.

Endelig har mine nyfavoritter i Cody smidt en smule op, i stedet for blot at smide det ud. Der er tale om to numre, der er ikke kommer til at opleve det privilegie, det forhåbentlig bliver for en sang, at være med på Codys debut. Begge er gedigne stykker håndværk, der dog ikke helt kan få mig til at mønstre samme begejstring, som materialet på ep'en gjorde. Det lover dog godt, for det er stadig et sæt fine sange, der sat i den rette sammenhænge fint ville kunne fungere.

Ingen kommentarer: