fredag, november 20, 2009

Det synes sent, at melde sig ind under de nynostalgiske faner, der har vajet over danske spillesteder og jyske boldbaner de senere år, men i aften sker det. Love Shop går på scenen på Posten efter de seneste weekender at have touret rundt i landet. Derfor kryber jeg til korset, og går her, et år eller to efter at det var højmoderne, ned og ser en vaskeægte revival. Det vil jeg påstå det er, selvom vi selvfølgelig alle ved, at LoveShop aldrig har været gået i opløsning, men blot holdt pause. Jeg glæder mig ikke helt så meget som forventet, men glæder mig gør jeg. Magien var gået af ballonen da Love Shop trykkede på pauseknappen, og måske havde jeg set dem en gang for meget til helt at blive fanget ind af koncerterne. Hvad skal der så ske i aften? Er der dømt greatest hits. Får vi serveret nyt materiale? Er det det samme uden Hilmer? Kommer der til at være et tomrum der hvor publikum normalt taktfast råbte på ham? Helt bevidst har jeg afholdt mig fra at læse anmeldelser for at bevare lidt spørgsmålstegn til i aften.
Jeg glæder mig, men ved ikke helt hvad det er jeg glæder mig til.

3 kommentarer:

Søren Nielsen sagde ...

Martin, jeg håber, at det var en god oplevelse. Jeg så dem selv sidste lørdag i Roskilde, og det var absolut en yderst anbefalelsesværdig koncert, hvor energi og spilleglæde var nøgleordene

Martin Petersen sagde ...

Det var forrygende, helt og aldeles, men selvom Hilmer ikke blev nævnt med et ord (gudskelov) kunne jeg ikke lade være med at savne ham. Der var for meget showboat over de to guitarister, hvert et anslag og hver en solo gjorde ondt, hvis man skulle tro deres ansigtsudtryk. Så hellere Hilmer, der bare stod der, med sin smøg i flaben og højst lige løftede blikket når han blev præsenteret.

Anonym sagde ...

LS uden Hilmer er som Rolling Stones uden Keith...