mandag, november 02, 2009

Hvis Arek er noget, så er det et offer for dårlig presse. Jeg skulle oprindeligt have skrevet pressemeddelelsen til bogen "Fucking Polak" - i stedet valgte forlaget en billigere løsning. Nu betaler både forlaget og Arek prisen. Her følger mit oprindelige oplæg:

"Den hårdtslående provokatør, opponent og kontroversielle samlivsdebattør Arek Onyszko stiller i sin debut som forfatter spørgsmålstegn ved store dele af de danske normer, han igennem sine tretten år i landet har oplevet. Der gøres endegyldigt op med de bløde mænd og deres feminine værdier, og spørges ind til, hvor langt den danske mand er villig til at gå for at forsvare sit. Gennem sit indgående kendskab til sportens verden, har Onyszko fra baglinjen set, hvordan kvinden over årene har fortrængt manden fra hvervet som sportsjournalist og i sin velkendte bramfri tone, kommenterer Onyszko tingenes tilstand, og drager konklusioner, der lægger op til debat. Fucking Polak stiller spørgsmålstegn ved en række danske værdier, og er et sundt og debatvækkende indspark, fra en mand, der trods sine mange år i landet stadig evner at se tingene udefra."

3 kommentarer:

Jens Keis Kristensen sagde ...

Nu har jeg ikke læst bogen, kun de i pressen citerede tåbeligheder, men mener du virkelig, at der er tale om "et sundt indspark" Martin? KH En trofast læser/Jens

Martin Petersen sagde ...

(Det er satire)

Jens Keis Kristensen sagde ...

hæ, hæ...