onsdag, august 18, 2010

Tanker om tre nye sange.

1. Endnu et nummer fra den kommer Eelsplade er blevet sluppet fri. "That's Not Her Way" er en sløv og stenet omgang blød pop, som skabt til baggrundsmusik i en film, hvor man i et par minutter følger hovedrollen rundt, mens han/hun åbenlyst tænker om det der med kærligheden mon skal gå. Den ændrer ikke på, at forventningerne til "Tomorrow Morning" stadig er pænt høje.

2. The National behøver ikke tage den nyligt luftede "You Were a Kindness" med på Peter Bangs Vej til november. Ikke at nummeret er egentlig skidt, men de har lavet lignende numre, der lød bedre, og udtrykket en partykiller synes ikke helt af vejen.

3. Hvis "Morten" er lyden af De Eneste To, så vil jeg drage et lettelsens suk over at stilen er mere Sommer end Simon, og glæde mig til pladen dukker op. De herrers stemmer klæder hinanden, det klæder Peter Sommer med noget elektrodunder i baggrunden, og det klæder Simon Kvamm, at stå uden opstyltet ligegyldighed, og dåselatter. Det er helt klart en mulighed, at de skal ses inde i byen den 13. november.

Ingen kommentarer: