torsdag, juli 28, 2011

Efterårets koncerter lignede indtil i dag lutter ture ud i det odenseanske kulturliv. Navnene der venter strækker sig fra Iron & Wine, over Kim Larsen, til Emma Acs, De Efterladte, Eagger & Stunn Sound, Hymns From Nineveh, Tobias Trier, og Oscar Danielson som jeg må hente flere penge i kagekassen end de fleste, for at komme til at høre.

I dag blev fokus så trukket ud af byen. Elbow stiller 11. november op i Falconer. Billetlugen præsenterer dem som "..de engelske prog-rockere..", mine egne koncert og pladeerfaringer med dem er ikke helt kommet frem til det resultat, men fred være med det. Elbow var højdepunktet på sommerens Nort Side Festival, og dykker forhåbentlig en kende dybere ned i bagkataloget, og spiller andet og mere end deres bløde side ud til publikum denne gang.

Armene var knapt kommet ned før Soundvenue meldte ud, at Marissa Nadler skal spille til Soundvenue Sessions 8. oktober i Pumpehuset. Sidst hun skulle have gæstet Danmark blev koncerten aflyst i sidste øjeblik, grundet en udebleven hovedperson. Det trick skal hun ikke gentage denne gang. Jeg har været stor fan af hendes kavalergang musik siden jeg stødte på "Songs III: Bird on the Water". Det er sfærisk, intimt og evigt balancerende på kanten til det pissekedelige, men musikken hiver sig gang på gang ind på den rigtige side.

Så mangler vi bare P.J. Harvey.

Ingen kommentarer: