torsdag, juli 21, 2011


 The Silent Section

Single:            The Voice That Got Away
Release:         25. juli 2011
Selskab:         Tryghed & Tristesse
Format:          Gratis download og cdr-single

Små to år efter, at The Silent Section udsendte ”A Final Delirium” rører gruppen på sig igen.

”The Voice That Got Away” er første single fra The Silent Sections kommende plade ”Contour Of A Passing Dream”, der bliver udsendt på Tryghed & Tristesse i løbet af efteråret 2011. Mens ”The Voice That Got Away” brager sendes tankerne i retning af Broder Daniel, og The Jesus and Mary Chain, men lyden er The Silent Section anno 2011 - lysere, lettere og langt mere tilgængelig.

Singlen kan hentes gratis via dette link: http://soundcloud.com/tryghed/the-voice-that-got-away-single, men udkommer også som en fysisk cdr-single, med en countryficeret instrumental udgave af nummeret som b-side. Singlen bliver tilgængelig i et begrænset oplag via www.tryghed-tristesse.dk som en bonus til de, der vælger at forudbestille ”Contour Of A Passing Dream”.

Skrevet om ”A Final Delirium”

Diskant.dk
”.. firserstøjromantik og en stor, stor lyd, der fint indlejrer de mange referencer i et modigt og æstetisk univers, som i bund og grund er tidløst.”
Undertoner.dk
”..A Final Delirium er ikke en forsigtig, lille førsteudgivelse”
Groove.no
”Hører du på sang for sang, så kan du ikke unngå å bli slått over det tungsindig-evokative over det mollstemte lydbildet, det storslåtte over klimaksene, og det sylskarpe over presisjonen.”
Schallgrenzen.de
”Sensationell: Neuer Musikstil aus Dänemark”

Ingen kommentarer: